dissabte, 15 de març del 2008

ENS HA DEIXAT EL PARE ABAT CASSIÀ

Un cop superat l'impacte de la noticia del traspas del Pare Cassià, arriba el moment de la meva reflecciò personal. ¿Quina Catalunya ens deixa l'Abat Cassià?.
La Catalunya creient, o no...però la que valora el treball personal en benefici dels altres.
Això ho va fer el Pare Cassià i segueixen i seguiran la comunitat Benedictina de Montserrat, gracies.
En aquests moments tan tristos, a la Televisiò publica de Catalunya en el programa El Club l'Albert Hom a fet mes cas de l'audiencia friki, que es la majoritaria,que el sentiment de molts catalans, donant 30 minuts amb tertulia inclosa per parlar de un esperpent que ni Valle Inclan el podia imaginar, i que serà la representació de l'Estat Espanyol a Eurovision. El Pare de aquesta criatura es A.Buenafuente, l'home que desde la tv, a fet mes mal a la llengüa catalana, amb els seus castellanismes que tan mal ens ha fet.
Sort que aquest fill de Buenafuente no representa Catalunya.
Avui els representants de la nostre societat civil, han lloat la figura del Pare Abat Cassià.
Però el mateix temps vos explicaré un exemple de la societat real: Aquesta nit el taxi una parelleta el sentir a la radio els comentaris sobre els funerals del Pare Cassià, la noia li pregunta el noi....¿de quien hablan?, el noi li respon ....de un cura. Aquesta es la realitat encara que no ens agradi, i eran catalans.
Posted by Picasa