dissabte, 1 de març del 2008

EL PARTIDO POPULAR I EL NOSTRE IDIOMA

Aquets dies he tingut uns exemples molt definitoris de la campanya que el PP, está fent a la resta del Estat espanyol. Aixó si ajudat sempre per el seu amic jjlosantos.
Seguim..La questió es que un matrimoni de mitjana edat provinents de Castella, i de vacances a Barcelona, al pujar al meu taxi despres de xerrar de el que els havia agradat de la ciutat, en realitat els va agradar tot. I hem van preguntar a on podien anar a veure una película o una obra de teatre que fos en castellá,doncs amb molt de respecte varen manifestar que ells no entenien el catalá, i pel que sabien a traves de diversos medis de comunicació espanyols, a Catalunya no es podía veure cinema o teatre en castellá.
Vaig aclarir el tema...Ho diré en castellá :Miren si en Barcelona hay cien salas de cine en solo cinco. se pueden ver "algunas, no todas" películas dobladas al Catalan... Ho van entendre molt bé i hem varen dir que a la resta de l'Estat les coses es venen d'una altre manera....O sigui, el PP comença el FOC, el PSOE atía les flames i el PSC.....NO LES APAGUE.

El 9 de març quan aneu a votar (HEM DE FER-HO) penseu en CATALUNYA:

FERRAN.